BestellenCadeaubon
Verse spaghetti met truffel-paddenstoelenroomsaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse spaghetti met truffel-paddenstoelenroomsaus

Verse spaghetti met truffel-paddenstoelenroomsaus

2 porties | met ontbijtspek en kruidenroomkaas

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Draai je de lekkerste smaken rond je vork met dit verse pastarecept. Truffel, krokante spek, roomkaas - dit is comfort food op z'n best.

Labels:
Recept
Allergenen :
Eieren
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

250 gram

Verse spaghetti

(Bevat Eieren, Tarwe)

175 gram

Gemengde gesneden paddenstoelen

150 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 plak(ken)

Ontbijtspek

8 ml

Olijfolie met truffelaroma

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)788 kcal
Energie (kJ)3299 kJ
Vetten43.9 g
waarvan verzadigd23.2 g
Koolhydraten72.6 g
waarvan suikers2.5 g
Vezels3.7 g
Eiwitten24.1 g
Zout1.2 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Koekenpan
Keukenpapier

Instructies

1
  • Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de verse spaghetti.
  • Kook de verse spaghetti, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar.
  • Giet daarna af, bewaar een kopje kookvocht en laat zonder deksel uitstomen.
2
  • Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 2 - 3 minuten knapperig.
  • Haal uit de pan en laat afkoelen op keukenpapier. 
3
  • Verhit 1 el roomboter in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de paddenstoelen toe en bak 5 minuten.
4
  • Meng de spaghetti met de paddenstoelen en kruidenroomkaas, voeg wat kookvocht toe en breng op smaak met peper en zout.
  • Garneer met de geraspte kaas. 
  • Verkruimel het ontbijtspek over de pasta.
  • Besprenkel met de olijfolie met truffelaroma.