Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze side salad met komkommer, vissaus, verse kruiden en pinda's is een frisse en smakelijke toevoeging aan jouw maaltijd.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
¼ piece
Red chili pepper
1 piece
Garlic
10 milliliters
Fish sauce
(Contains Fish)
1 piece
[Persian] cucumber
10 g
Mint, coriander & Thai basil
1 piece
Lime
30 g
Salted peanuts
Halveer de komkommer en snijd in dunne plakken. Snijd de munt, koriander en Thais basilicum fijn (zie Tip).
Pers de knoflook of snijd fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper (s) fijn. Snijd de helft van de limoen in partjes en pers de andere helft uit boven een saladekom.
Meng in dezelfde saladekom de knoflook, 1/2 zakje vissaus en 1/4 rode peper met de verse kruiden. Voeg de komkommer toe en meng goed door elkaar. Schep af en toe om zodat de smaken goed intrekken.
Hak de pinda's grof. Verdeel de salade over kommen en garneer met de pinda's. Serveer de partjes limoen ernaast.