Het spektakelstuk van het kerstdiner? Deze bloemkool gratineer je in z'n geheel met camembert en gruyère. Een feestelijke smaakbom waar iedereen aan tafel van geniet.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
g
Cauliflower
g
Grated Gruyère DOP
(Contains Milk)
g
Camembert
(Contains Milk)
50 g
Mushroom mix: maitake, oyster & white shimeji
g
Fresh thyme
(May be present Celery)
milliliters
Cooking cream
(Contains Milk)
g
Fresh basil, chives & flat leaf parsley
piece
Onion
piece
Garlic
g
Panko breadcrumbs
(Contains Wheat)
sachet(s)
Italian seasoning
piece
Low sodium vegetable stock cube
tablespoon
Olive oil
milliliters
Low sodium vegetable stock
teaspoon
Mustard
½ tablespoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
Weetje: Bloemkoolblad smaakt een beetje zoals witlof en geeft een extra bite aan dit gerecht. Door een deel van de bladeren te gebruiken verspil je ook minder voedsel!