
Het spektakelstuk van het kerstdiner? Deze bloemkool gratineer je in z'n geheel met camembert en gruyère. Een feestelijke smaakbom waar iedereen aan tafel van geniet.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
g
Cauliflower
g
Grated Gruyère DOP
(Contains: Melk (inclusief lactose))
g
Camembert
(Contains: Melk (inclusief lactose))
50 g
Mushroom mix: maitake, oyster & white shimeji
g
Fresh thyme
(May be present: Selderij)
milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
g
Fresh basil, chives & flat leaf parsley
piece
Onion
piece
Garlic
g
Panko breadcrumbs
(Contains: Tarwe)
sachet(s)
Italian seasoning
piece
Low sodium vegetable stock cube
tablespoon
Olive oil
milliliters
Low sodium vegetable stock
teaspoon
Mustard
½ tablespoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper



Weetje: Bloemkoolblad smaakt een beetje zoals witlof en geeft een extra bite aan dit gerecht. Door een deel van de bladeren te gebruiken verspil je ook minder voedsel!


