Dit pastagerecht is een echte allemansvriend. Je maakt het met room, tomaat, spinazie en kipgehaktballetjes. Onze slager heeft dit gehakt al voor je op smaak gebracht met kruiden als oregano en rozemarijn, wat onze balletjes extra lekker maakt.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Rode cherrytomaten
90 gram
Casarecce
(Bevat Gluten Kan bevatten Soja, Eieren, Mosterd, Lupine)
3 stuk(s)
Kipgehaktballetjes met Italiaanse kruiden
1 tl
Paprikapoeder
¼ pak(ken)
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
150 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de caserecce. Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Halveer de rode cherrytomaten.
Kook de caserecce, afgedekt, 10 – 12 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel. Bak de kipgehaktballetjes, afgedekt, 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg halverwege de ui en knoflook toe.
Voeg de cherrytomaten, paprikapoeder en kookroom toe aan de wok of hapjespan en breng afgedekt aan de kook.
Scheur vervolgens de spinazie, eventueel in delen, klein boven de wok of hapjespan en roer tot de blaadjes geslonken zijn. Breng op smaak met peper en zout en laat nog 2 minuten zachtjes doorkoken.
Verdeel de caserecce en de saus met de kipgehaktballetjes over de borden.