Met dit recept tover je 273 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Bimi broccoli
½ stuk(s)
Citroen
120 gram
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
65 gram
Rode cherrytomaten
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
100 gram
Spaghetti nero di sepia
(Bevat: Tarwe, Weekdieren, Ei, Gluten)
100 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
6.25 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wil je de zalm liever medium-rare? Doe de zalm dan 5 minuten korter in de oven.