USP: zelf tonijnburger maken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Krieltjes
1.25 tl
Verse gember
½ stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Tomaat
0.17 bosje(s)
Bosui
80 gram
Tonijn in olie
20 ml
Sojasaus
1 stuk(s)
Ei
25 gram
Mayonaise
1 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
1 el
Bloem
1 tl
[Plantaardige] roomboter
1 el
Zonnebloemolie
- Was de krieltjes, halveer en snijd de eventuele grote krieltjes in kwarten.
- Kook de krieltjes afgedekt in een pan met deksel in 12 - 15 minuten gaar.
- Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
- Snijd de komkommer en de tomaat in halve maantjes.
- Schil de gember en snijd of rasp fijn. Bewaar apart
- Snijd de bosui in fijne ringen en bewaar het witte en groene gedeelte apart van elkaar.
- Meng in een saladekom de witte wijnazijn met de suiker en voeg hier de komkommer en tomaat aan toe. Roer de salade af en toe goed door zodat de zoetzure dressing goed intrekt.