USP: zelf tonijnburger maken.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Baby potatoes
1.25 teaspoon
Fresh ginger
½ piece
Cucumber
1 piece
Tomato
0.17 bunch
Scallions
80 g
Tuna packed in oil
20 milliliters
Soy sauce
1 piece
Egg
25 g
Mayonnaise
1 tablespoon
White wine vinegar
1 teaspoon
Sugar
1 tablespoon
Flour
1 teaspoon
[Plant-based] butter
1 tablespoon
Sunflower oil
- Was de krieltjes, halveer en snijd de eventuele grote krieltjes in kwarten.
- Kook de krieltjes afgedekt in een pan met deksel in 12 - 15 minuten gaar.
- Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
- Snijd de komkommer en de tomaat in halve maantjes.
- Schil de gember en snijd of rasp fijn. Bewaar apart
- Snijd de bosui in fijne ringen en bewaar het witte en groene gedeelte apart van elkaar.
- Meng in een saladekom de witte wijnazijn met de suiker en voeg hier de komkommer en tomaat aan toe. Roer de salade af en toe goed door zodat de zoetzure dressing goed intrekt.