
The word "tortilla" means "little cake" in Spanish. In Spain, it refers to an egg omelette, while in Mexico, it's a flatbread made from corn or wheat - this is the version most people around the world are familiar with!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
80 gram
Vegetarische döner kebab
(Bevat: Tarwe, Soja, Gluten, Haver, Mosterd)
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Rode ui
30 gram
Rucola en veldsla
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Griekse kruidenmix
½ el
Olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Water voor saus
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout

Tip: Je verwarmt de oven voor om later de tortilla's in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit straks in een pan te doen.

Weetje: De ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.

