Met dit recept tover je 336 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Kipsatéblokjes
60 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
75 gram
Bruine snelkookrijst
½ stuk(s)
Mini-komkommer
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ui
150 gram
Sperziebonen
¼ stuk(s)
Rode peper
½ zakje(s)
Surinaamse kruiden
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
60 gram
Pindasaus
(Bevat: Pinda's, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe)
15 gram
Kroepoek met Noordzeegarnalen
(Bevat: Schaaldieren Kan bevatten: Weekdieren, Vis)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
1.5 el
Zonnebloemolie
2 el
[Zoutarme] ketjap manis
2 el
Wittewijnazijn
2 el
Water voor saus
naar smaak
Rietsuiker
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wil je de sperziebonen pittig? Gebruik dan de hele rode peper. Wil je de boontjes mild qua pittigheid, gebruik dan de helft van de rode peper.