
Receptontwikkelaar Claudia: "Andijviestamppot is natuurlijk typisch Nederlands, maar met deze Aziatische twist wordt het net wat verrassender. De topping is sticky tempeh, met zoete Aziatische saus en zoute sambal en teriyakisaus. Met gebakken uitjes, aardappelen én pastinaak zit deze stamppot boordevol smaak."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
80 gram
Tempehblokjes
(Bevat: Tarwe, Soja, Gluten)
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Pastinaak
150 gram
Gesneden andijvie
1 stuk(s)
Rode ui
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Tarwe, Soja, Gluten)
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Tarwe, Soja, Gluten Kan bevatten: Soja)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
1 el
Zonnebloemolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Sambal
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout



