
Entrecote wordt gewaardeerd om zijn dooradering - de vetstrepen die smelten tijdens het koken - waardoor dit stuk vlees extra sappig en mals is.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Entrecote
200 gram
Aardappelschijfjes
5 gram
Verse basilicum, bieslook en bladpeterselie
1 stuk(s)
Knoflookteen
1.5 tl
Paprikapoeder
125 gram
Rode cherrytomaten
100 gram
Bimi broccoli
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
30 gram
[Plantaardige] roomboter
½ el
Water voor saus
1 el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout

Tip: Voor het beste resultaat doe je dit 30 - 60 minuten voordat je begint met koken. Haal uit de verpakking en dep droog met keukenpapier.


Tip: Laat de puntjes van de broccolini eventueel een beetje donker worden - dit zorgt voor meer smaak.

Tip: Houd je niet van rauwe knoflook? Bak deze dan mee met de entrecote.

Tip: Bak de entrecote eventueel iets langer of korter, afhankelijk van hoe je deze het liefst eet.
