
Mesclun is een Franse salademix, afkomstig uit de Provence. De naam betekent "mengsel" in het Provençaalse dialect en omdat het alleen jonge slablaadjes bevat, is het doorgaans erg mals.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1.5 stuk(s)
Witlof
200 gram
Aardappelschijfjes
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
30 gram
Mesclun
1 stuk(s)
Meatier-burger
(Bevat: Mosterd Kan bevatten: Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Ei, Selderij, Soja, Gluten)
¼ tl
Mosterd
1 el
[Plantaardige] roomboter
¼ tl
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout


Tip: Maak je dit recept voor kinderen? Proef het witlof voor je het serveert en voeg extra honing toe als het te bitter is.

