Paksoi bevat veel foliumzuur - onderdeel van het vitamine B-complex. Deze vitamine is essentieel voor de aanmaak van rode bloedcellen en zorgt voor energie!
65 gram
Champignons
½ stuk(s)
Knoflookteen
⅓ bosje(s)
Bosui
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
()
1 stuk(s)
Ei
()
50 gram
Mie noedels
()
½ stuk(s)
Paksoi
½ stuk(s)
Wortel
15 gram
Witte miso
()
5 gram
Gemberpuree
5 ml
Sesamolie
()
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
[Plantaardige] roomboter
400 ml
Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon
Tip: Houd je van een zachtgekookt ei? Kook het ei dan 6 minuten. Wil je een hardgekookt ei? Kook het ei dan 10 minuten.
Weetje: Ei is een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.