In dit recept bak je de kikkererwten knapperig in de oven. Dep ze van tevoren goed droog en vergeet niet om een snuf zout toe te voegen voor extra crunch.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Pruimtomaat
½ pak(ken)
Kikkererwten
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Citroen
75 gram
Parelcouscous
35 gram
Witte kaas
5 gram
Verse krulpeterselie en tijm
Gele courgette
½ el
[Plantaardige] roomboter
1.5 el
Olijfolie
200 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voeg de tijmtakjes in zijn geheel toe om tijd te besparen of ris de blaadjes van de takjes af.