Garnalen zijn malse schaaldieren, vol van smaak, met veel proteïnen en weinig vet. Ze zijn snel gaar en geven een delicate, lichtzoete smaak aan gerechten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Groentemix met wittekool
40 ml
Ketjap manis
(Bevat: Soja, Tarwe)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
¼ zakje(s)
Maizena
(Kan bevatten: Gluten)
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
¼ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
1 el
Zonnebloemolie
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
½ tl
Wittewijnazijn
25 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de ketjap en voeg meer toe naar smaak tijdens het serveren.