Salade met geitenkaas en appel
Salade met geitenkaas en appel

Salade met geitenkaas en appel

2 porties | met walnoot en cranberrychutney

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze lunchsalade is binnen een handomdraai klaar en bereid je maar met slechts 6 ingrediënten! De geitenkaas gaat perfect samen met het zoete van de appel en cranberrychutney.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

200 g

Fresh goat's cheese

(Contains Milk)

120 g

Arugula & lamb's lettuce

25 g

Walnuts

40 g

Cranberry chutney

1 piece

Apple

8 milliliters

Olive oil with balsamic vinegar

Not included in your delivery

1 to taste

Salt and pepper

1 tablespoon

Honey [or plant-based alternative]

Nutrition Values

Calories256 kcal
Energy (kJ)1070 kJ
Fat13 g
Saturated Fat1 g
Carbohydrate29 g
Sugar24 g
Dietary Fiber2.3 g
Protein4 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Salad Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Meng in een saladekom de olijfolie met balsamico, de appel en de slamix. Breng op smaak met peper en zout.

3

Leg de geitenkaas op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de honing en de walnoten over de geitenkaas. Gratineer 3 - 4 minuten in de oven.

4

Verdeel de salade over de borden. Leg de geitenkaas met walnoten erop. Serveer met de cranberrychutney.