Receptontwikkelaar Chiara: "Ik hou van alle soorten curry's, én van experimenteren in de keuken met verschillende smaken. In deze versie in Birmese stijl gaar je varkensvlees in een kruidige curry van garam masala, vers citroengras, gember, kurkuma en tomatenpuree."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Witte langgraanrijst
100 gram
Varkensreepjes met Oosterse kruiden
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Gemberpuree
⅓
Tomatenpuree
¼ zakje(s)
Garam masala
½ tl
Gemalen kurkuma
70 gram
Champignons
50 gram
Wittekool en wortel
½ stuk(s)
Limoen
20 gram
Mangochutney
(Bevat: Mosterd)
10 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Pistachenoten, Macadamianoten, Amandelnoten, Noten, Hazelnoten, Pecannoten, Sesamzaad, Walnoten, Paranoten, Cashewnoten)
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Handsinaasappel
½ el
Zonnebloemolie
100 ml
Zoutarme kippenbouillon
naar smaak
Peper en zout