Briochebrood komt oorspronkelijk uit Frankrijk, vandaar de naam. Dit brood is wat luchtiger en valt daardoor niet zo zwaar op de maag als andere broden. Het is zelfs een beetje te vergelijken met cake!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat: Gluten, Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Oranjehoen kipburger
20 gram
Serranoham
½ stuk(s)
Rode ui
20 gram
Rucola
125 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Avocado
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout