Cheddar is de perfecte kaas voor een cheeseburger: vol karakter en met een hoog vetgehalte, waardoor hij goed smelt.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
â…“ stuk(s)
[Mini-]komkommer
20 gram
Geraspte cheddar
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Hamburgerbol met sesam
(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Noten, Gluten)
1 stuk(s)
Half-om-half hamburger
(Bevat Eieren, Tarwe Kan bevatten Selderij, Soja, Mosterd)
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is niet iedereen liefhebber van mosterd? Laat de mosterd dan achterwege of serveer apart, zodat iedereen het zelf naar smaak kan toevoegen.