Skip to main content
Salade met mozzarella en gegrilde nectarine
Salade met mozzarella en gegrilde nectarine

Salade met mozzarella en gegrilde nectarine

2 porties | met rucola, basilicumcrème en balsamicocrème

.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Zwaveldioxide en sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 bol(len)

Mozzarella

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

80 gram

Rucola

15 ml

Balsamicocrème

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)

2 stuk(s)

Nectarine

15 ml

Basilicumcrème

Zelf toevoegen

1 el

Extra vierge olijfolie

1 tl

Olijfolie

1 el

Water

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2150 kJ
Energie (kcal)514 kcal
Vetten37 g
waarvan verzadigd17.3 g
Koolhydraten15.8 g
waarvan suikers15.1 g
Vezels2.5 g
Eiwitten26.9 g
Zout1.1 g

Benodigdheden

Saladekom
Grillpan

Instructies

Voorbereiden
1
  • Meng in een saladekom de basilicumcrème met de extra vierge olijfolie en de aangegeven hoeveelheid water.
  • Halveer de nectarine en verwijder de pit.
  • Besprenkel de snijkant van de nectarine met de balsamicocrème.
Grillen
2
  • Verhit een grillpan op middelhoog vuur en voeg de olijfolie toe.
  • Grill de nectarine 3 - 4 minuten met de snijkant naar beneden.
Serveren
3
  • Voeg de rucola toe aan de saladekom en meng met de dressing. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de rucola over twee kommen en leg de gegrilde nectarine erbovenop.
  • Scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de kommen.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Double veggie - Naanpizza met aubergine en mozzarella

Double veggie - Naanpizza met aubergine en mozzarella

met een extra grote salade met grana padano
Kruidenpuree met noordzeegarnalen

Kruidenpuree met noordzeegarnalen

met een zachtgekookt eitje en salade van rucola en tomaat
Burger met 3 pepers met gekaramelliseerd witloof

Burger met 3 pepers met gekaramelliseerd witloof

met krieltjes en salade van appel en veldsla in mosterddressing
Linguine all'amatriciana

Linguine all'amatriciana

met spek, pecorino en een pittige tomatensaus
Foccacia met gehaktballetjes en mozzarella

Foccacia met gehaktballetjes en mozzarella

met rucola, basilicum en rode cherrytomaten
Ovenschotel van zomergroenten met ricotta

Ovenschotel van zomergroenten met ricotta

met vers basilicum en zelfgemaakte croutons
Tagliata di manzo van kogelbiefstuk

Tagliata di manzo van kogelbiefstuk

met pestokrieltjes, broccolini en parmigiano reggiano
Pizza bianca op platbrood met champignons

Pizza bianca op platbrood met champignons

met mozzarella, rucola en tomaat
Salade met gegrilde nectarine en honing-geitenkaasbolletjes

Salade met gegrilde nectarine en honing-geitenkaasbolletjes

met geroosterde pistachenoten, parelcouscous en basilicum-citroendressing
Tomatengalette met witte kaas

Tomatengalette met witte kaas

met balsamicocrème en kleine salade
Romige tortelloni met paddenstoelen uit de oven

Romige tortelloni met paddenstoelen uit de oven

met courgette, spinazie en kleine tomatensalade
Salade caprese van geroosterde zomergroenten

Salade caprese van geroosterde zomergroenten

met parelgerst en gesmoorde little gem
Courgette uit de oven in romige tomatensaus

Courgette uit de oven in romige tomatensaus

met conchiglie en mozzarella
Bruschetta caprese als extra

Bruschetta caprese als extra

2 porties | met mozzarella, tomaat en balsamicocrème
Mozzarella-knoflookbrood als extra

Mozzarella-knoflookbrood als extra

Bijgerecht | met huisgemaakte peterselie-knoflookboter
Italiaanse rucolasalade als extra

Italiaanse rucolasalade als extra

Bijgerecht | met balsamicocrème, semi-gedroogde tomaten en grana padano
Tomaat-mozzarella brood uit de oven

Tomaat-mozzarella brood uit de oven

2 porties | met Italiaanse kruiden en basilicum
Salade met tomaat, buffelmozzarella en basilicum als extra

Salade met tomaat, buffelmozzarella en basilicum als extra

Bijgerecht | met rucola, veldsla en pesto-vinaigrette
Geroosterde nectarine

Geroosterde nectarine

Met honing, mascarpone en pistachnoten
Volle yoghurt met nectarine

Volle yoghurt met nectarine

Met blauwe bessen en muesli

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Cheesy kip-caprese loaded fries

Cheesy kip-caprese loaded fries

met basilicum-mayonaise, cherrytomaten en paprika
Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar

Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar

met krokante tortillareepjes en roomkaas
Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco

Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco

verborgen courgette en spinazie! | met Parmigiano Reggiano en pistachenoten
Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

met aardappelpartjes en sperziebonen
Pokébowl met warmgerookte zalm

Pokébowl met warmgerookte zalm

met avocado-mango salsa, zoete chilimayo en verse munt
Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus

Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus

met courgette, prei en Italiaanse kruiden
Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo

Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo

met regenboogsalade en Thais basilicum
Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango

Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango

met zhoug, mais en limoenmayonaise
Varkenshaas in romige mosterdsaus

Varkenshaas in romige mosterdsaus

met sperziebonen, peterselie, gele wortel en aardappelen
Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen

Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen

met gebakken paksoi, wortel en puntpaprika
Steak met uienjus en Parmigiano Reggiano

Steak met uienjus en Parmigiano Reggiano

met bloemkoolpuree en rucolasalade
Pastasalade met kip en avocado

Pastasalade met kip en avocado

met witte kaas en honing-mosterddressing
Spaghetti in romige kipkerriesaus

Spaghetti in romige kipkerriesaus

met geroosterde puntpaprika, verse kruiden en tomatensalade
Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei

Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei

op briochebroodje met truffelmayo en cherrytomatensalade
Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli

Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli

met pankotopping en zelfgemaakte kaassaus
Huevos Ahogados met avocado en kaas

Huevos Ahogados met avocado en kaas

Mexicaanse stijl gepocheerde eieren in tomatensaus
Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus

Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus

met courgette, paprika en cashewnoten
Tomatenrisotto met garnalen

Tomatenrisotto met garnalen

met rucolasalade, basilicum en citroen
Romige lasagne met courgette

Romige lasagne met courgette

met verse lasagnebladen en spinazie
Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano

Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano

met zongedroogde tomaten, vers basilicum, rucola en veldsla