
Dit nagerecht heeft het allemaal: de geroosterde nectarine met honing is heerlijk zoet, de mascarpone voegt daar romigheid aan toe en de pistachenootjes zorgen voor een crunch.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Nectarine
1 tl
Gemalen kaneel
20 gram
Pistachenoten
(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)
50 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 tl
Honing

Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de nectarines en verwijder de pit. Leg de nectarines met de gesneden kant naar boven in een ovenschaal, besprenkel met de honing en bestrooi met de kaneel. Bak de nectarines 15 minuten in de oven.

Verhit ondertussen een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en rooster de pistachnoten 4 – 5 minuten, of totdat ze beginnen te kleuren.

Serveer de geroosterde nectarines met de mascarpone en de pistachenoten.