Receptontwikkelaar Steffi: "Geitenkaas gaat heel goed samen met zoete elementen. Daarom heb ik voor dit gerecht gekozen voor een dressing op basis van cranberrychutney. De gezouten amandelen maken het recept helemaal af!"
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Linzen
(Kan bevatten: Gluten)
150 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Paarse wortel
½ stuk(s)
Rode ui
30 gram
Rucola en veldsla
20 gram
Cranberrychutney
15 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
25 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
⅓ zakje(s)
Gedroogde rozemarijn
½ stuk(s)
Komkommer
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
Witte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Weetje: De ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.