topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

chicken roti noah

with coriander yogurt chutney and slaw

Allergenen :
Mosterd
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Roti

(Bevat: Mosterd, Tarwe)

50 gram

Biologische volle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

½ stuk(s)

Knoflookteen

100 gram

Gesneden rodekool

½ stuk(s)

Rode puntpaprika

5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten: Selderij)

40 gram

Witte langgraanrijst

200 gram

Kippendijreepjes

½ stuk(s)

Ui

½ zakje(s)

Garam masala

½ zakje(s)

Groene currykruiden

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

½ el

[Plantaardige] roomboter

¼ stuk(s)

Zoutarm kippenbouillonblokje

½ el

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3784 kJ
Energie (kcal)904 kcal
Vetten42 g
waarvan verzadigd13.9 g
Koolhydraten85.7 g
waarvan suikers11.5 g
Vezels11.5 g
Eiwitten42.1 g
Zout1.6 g

Instructies

1

Preheat the oven to 160 degrees Celcius. Boil plenty of water in a pot or saucepan, crumble in the stock cube and cook the rice for 8 - 11 minutes or until done.

2

Pick the leaves of the coriander and set aside, keep the stalks. To make the coriander-yoghurt chutney, add to a tall container: the coriander stalks, yogurt and 1/4 of the green curry spices. Blend into a sauce with a blender. Season with salt and pepper.

3

Slice the onion into half rings and crush or mince the garlic. Cut the Romano pepper into strips. Heat a drizzle of olive oil in a frying pan over medium-high heat and fry the chicken, garlic, onion and Romano pepper for 5 – 6 minutes. Season with salt and pepper. Transfer the roti to a baking rack and bake the roti for 3 minutes.

4

In a salad bowl, combine the vinegar and extra virgin olive oil. Season with salt and pepper. Add the red cabbage and coriander leaves and toss well to combine. 

5

Add the butter, the garam masala and the rest of the green curry spices to the chicken. 

6

Serve the roti, rice, garam masala chicken, slaw on plates. Drizzle on the coriander-yoghurt chutney.