Met dit recept tover je 275 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Citroen
100 gram
Broccoli
100 gram
Sperziebonen
120 gram
Kippendijfilet
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
5 gram
Vers basilicum
40 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine)
¼ zakje(s)
Ras el hanout
30 gram
Yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je op gas? Haal dan eventueel de pan van het vuur wanneer je het water toevoegt.
Tip: Druk de citroen met je vork om het citroensap over het gerecht te verdelen.