Met dit recept tover je 258 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
75 gram
Bulgur
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Soja)
½ stuk(s)
Komkommer
½ bosje(s)
Radijs
1 stuk(s)
Knoflookteen
90 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
10 ml
Basilicumcrème
60 gram
Slamix van veldsla, rucola en babyspinazie
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
30 gram
Mangoketchup
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
1.5 el
Olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan minder van het bouillonblokje, of laat het bouillonblokje achterwege.
Weetje: Wist je dat ijzer niet alleen in groene bladgroenten zit, maar ook in radijs? Tevens is radijs rijk aan vitamine C, wat de opname van ijzer bevordert. Klein, maar harstikke fijn voor je lijf dus!