Met dit recept tover je 258 gram groenten per portie op je bord.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
75 g
Bulgur
(Contains: Gluten, Tarwe May be present: Soja)
½ piece
Cucumber
½ bunch
Radish
1 piece
Garlic
90 g
Shrimp
(Contains: Schaaldieren)
10 milliliters
Basil crème
60 g
Mixed leaves of lamb's lettuce, arugula & baby spinach
25 g
Feta
(Contains: Melk (inclusief lactose))
30 g
Mango ketchup
(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet)
1.5 tablespoon
Olijfolie
1 tablespoon
Zwarte balsamicoazijn
¼ piece
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tablespoon
Extra vierge olijfolie
to taste
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan minder van het bouillonblokje, of laat het bouillonblokje achterwege.
Weetje: Wist je dat ijzer niet alleen in groene bladgroenten zit, maar ook in radijs? Tevens is radijs rijk aan vitamine C, wat de opname van ijzer bevordert. Klein, maar harstikke fijn voor je lijf dus!