
Wist je dat je conchiglie, het Italiaanse woord voor schelpje, uitspreekt als con-keel-yay?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Broccoli
90 gram
Conchiglie
1 stuk(s)
Knoflookteen
¾ stuk(s)
Ui
35 gram
Semi-gedroogde tomatenmix
5 snufje
Nootmuskaat
100 ml
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte emmentaler
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Panko paneermeel
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout

Tip: Broccoli wordt niet voor niets gezien als een supergroente. Het is rijk aan onder andere vitamine B, C en E, én calcium, kalium en ijzer.

Tip: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt het lichaam om, onder andere, ijzer beter uit voeding op te nemen.

