Met dit recept tover je 250 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Ui
3.75 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Sesamzaad, Noten)
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
100 gram
Gesneden spitskool
¼ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
90 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
20 ml
Kokosmelk
50 gram
Taugé
30 gram
Slamix van veldsla, rucola en babyspinazie
0.16 stuk(s)
Zoutarm visbouillonblokje
¾ el
Olijfolie
½ tl
Sambal
½ el
Extra vierge olijfolie
¼ el
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Uien worden veel gegeten, maar lang niet door iedereen als groenten gezien. Zonde, want ze bevatten namelijk verschillende vitamines waaronder vitamine C. Bij Green Chef koken we dan ook graag met de ui in al zijn soorten!
Tip: In stap 4 gebruik je maar een deel van de kokosmelk. Wil je verspilling tegen gaan? Voeg dan een scheutje kokosmelk toe aan het eimengsel.
Tip: Wil je sneller klaar zijn? Gebruik dan een extra koekenpan en bak 2 omeletten tegelijkertijd.