Met dit recept tover je 250 gram groenten per portie op je bord.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Onion
3.75 g
Salted peanuts
(Contains: Pinda's May be present: Sesamzaad, Noten)
2 piece
Egg
(Contains: Ei)
100 g
Chopped sweetheart cabbage
¼ sachet(s)
Korean-style spice mix
(Contains: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
90 g
Shrimp
(Contains: Schaaldieren)
½ sachet(s)
Javanese wok paste
(Contains: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
20 milliliters
Coconut milk
50 g
Beansprouts
30 g
Mixed leaves of lamb's lettuce, arugula & baby spinach
0.16 piece
Zoutarm visbouillonblokje
¾ tablespoon
Olijfolie
½ teaspoon
Sambal
½ tablespoon
Extra vierge olijfolie
¼ tablespoon
Rodewijnazijn
to taste
Peper en zout
Weetje: Uien worden veel gegeten, maar lang niet door iedereen als groenten gezien. Zonde, want ze bevatten namelijk verschillende vitamines waaronder vitamine C. Bij Green Chef koken we dan ook graag met de ui in al zijn soorten!
Tip: In stap 4 gebruik je maar een deel van de kokosmelk. Wil je verspilling tegen gaan? Voeg dan een scheutje kokosmelk toe aan het eimengsel.
Tip: Wil je sneller klaar zijn? Gebruik dan een extra koekenpan en bak 2 omeletten tegelijkertijd.