Banaanpannenkoeken
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Banaanpannenkoeken

Banaanpannenkoeken

met kaneel en honing

.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

8 stuk(s)

Ei

30 gram

Lijnzaad

6 stuk(s)

Handsinaasappel

1 el

Honing

0.99 tl

Gemalen kaneel

Zelf toevoegen

tl

Zout

1 el

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)712 kcal
Energie (kJ)2980 kJ
Vetten37 g
waarvan verzadigd11 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers43 g
Vezels19.8 g
Eiwitten35 g
Zout1 g

Benodigdheden

Kom
Garde
Koekenpan

Instructies

1

Prak de bananen met een vork in een kom.

2

Voeg de eieren, de helft van het lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork of garde tot een beslag.

3

Verhit ¼ van de roomboter in een koekenpan en bak van ¼ van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.

4

Pers ondertussen de sinaasappelen uit.

5

Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met de kaneel en het overige lijnzaad. Serveer met het sinaasappelsap.