HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBanaanpannenkoeken
topBanner
Banaanpannenkoeken

Banaanpannenkoeken

met kaneel en honing

Lees meer

.

Allergenen :

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4
6

2 stuk(s)

Banaan

8 stuk(s)

Eieren

30 gram

Lijnzaad

(Kan bevattenPinda's, Noten, Sesamzaad)

6 stuk(s)

Handsinaasappel

1 el

Honing

⅓ zakje(s)

Gemalen kaneel

Zelf toevoegen

tl

Zout

1 el

Roomboter

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kcal)712 kcal
Energie (kJ)2980 kJ
Vetten37.0 g
waarvan verzadigd11.0 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers43.0 g
Vezels19.82 g
Eiwitten35 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Garde
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Prak de bananen met een vork in een kom.

2

Voeg de eieren, de helft van het lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork of garde tot een beslag.

3

Verhit ¼ van de roomboter in een koekenpan en bak van ¼ van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.

4

Pers ondertussen de sinaasappelen uit.

5

Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met de kaneel en het overige lijnzaad. Serveer met het sinaasappelsap.