Skip to main content
Banaanpannenkoeken
Banaanpannenkoeken

Banaanpannenkoeken

met kaneel en honing

4.0
(10)

.

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

8 stuk(s)

Ei

30 gram

Lijnzaad

6 stuk(s)

Sinaasappelsap

1 el

Honing

0.99 tl

Gemalen kaneel

Zelf toevoegen

tl

Zout

1 el

[Plantaardige] roomboter

Voedingswaarden

Energie (kJ)2980 kJ
Energie (kcal)712 kcal
Vetten37 g
waarvan verzadigd11 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers43 g
Vezels19.8 g
Eiwitten35 g
Zout1 g
Trans Fat7.8 g
Calcium180 mg
Iron0.5 mg

Benodigdheden

Kom
Garde
Koekenpan

Instructies

1

Prak de bananen met een vork in een kom.

2

Voeg de eieren, de helft van het lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork of garde tot een beslag.

3

Verhit ¼ van de roomboter in een koekenpan en bak van ¼ van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.

4

Pers ondertussen de sinaasappelen uit.

5

Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met de kaneel en het overige lijnzaad. Serveer met het sinaasappelsap.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders