Skip to main content
W24 - Veggie & Quick - Platter/123 - use EID: Small Potato Wedges

W24 - Veggie & Quick - Platter/123 - use EID: Small Potato Wedges

with veggies with gomashio and potato wedges

Labels:
Veggie
Allergenen :
Soja
Hvede
Gluten
Avoine
Sesamzaad
Celery

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Aardappelpartjes

3 stuk(s)

Saucissekes van de Vegetarische Slager®

½ stuk(s)

Rode ui

½ stuk(s)

Wortel

200 gram

Broccoli

½ zakje(s)

Koreaanse kruidenmix

40 gram

Uienchutney

10 ml

Sojasaus met minder zout

5 ml

Sesamolie

½ zakje(s)

Gomasio-tuinkruidenmix

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

25 ml

Zoutarme groentebouillon

1 el

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2963 kJ
Energie (kcal)708 kcal
Vetten38 g
waarvan verzadigd10.7 g
Koolhydraten59.4 g
waarvan suikers9.7 g
Vezels20 g
Eiwitten21.9 g
Zout2.8 g
Potassium621.4 mg
Calcium102.4 mg
Iron5.2 mg

Benodigdheden

Pan
Koekenpan

Instructies

1
  • Bring plenty of water to a boil in a pot or saucepan for the carrot and broccoli. Prepare the stock.
  • Heat a drizzle of sunflower oil in a frying pan over medium-high heat. Fry the potato wedges for 15 minutes until golden brown.
  • In the last minute, add a knob of butter and the Korean-style spice mix. Season to taste with salt and pepper.
2
  • Slice the onion.
  • Heat a knob of butter in another frying pan over medium-high heat. Fry the onion with the little willies for 5 minutes. 
  • Remove the little willies from the pan. Deglaze the onion with the soy sauce and then add the onion chutney and the stock.
  • Season with salt and pepper and simmer on a low heat until serving.
3
  • Cut the head of the broccoli into florets and dice the stem. Slice the carrot.
  • Boil the broccoli and carrot for 5 - 7 minutes, then drain and set aside. Season to taste with salt and pepper.
4
  • Serve the vegetables on plates. Drizzle with the sesame oil and garnish with the gomashio.
  • Serve the potatoes and the little willies next to the vegetables.
  • Drizzle the onion sauce over the little willies.

Did you know... Carrots are rich in vitamin A, which not only supports growth but is also good for your skin, hair, nails, eyes and immune system. You can also find vitamin A in kale, spinach, broccoli and eggs.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Kip met zoete Aziatische saus en bloemkoolrijst

Kip met zoete Aziatische saus en bloemkoolrijst

met sperziebonen en gomasio
Hartige pie van gemengd gehakt

Hartige pie van gemengd gehakt

met wortel, bleekselderij en tomaat
Verse spaghetti met kipgehakt in mascarpone-tomatensaus

Verse spaghetti met kipgehakt in mascarpone-tomatensaus

met pecorino en vers basilicum
Braziliaanse visstoof met rijst en kokosmelk

Braziliaanse visstoof met rijst en kokosmelk

geïnspireerd op moqueca
Penne in romige pompoensaus met spekreepjes

Penne in romige pompoensaus met spekreepjes

met spinazie en salie
Snelle vegetarische ramen met kastanjechampignons

Snelle vegetarische ramen met kastanjechampignons

met paksoi, wortel en zachtgekookt eitje
Poke bowl met gefrituurde kip

Poke bowl met gefrituurde kip

met avocado, sinaasappel, komkommer
Vietnamese stijl gehakt met rijst

Vietnamese stijl gehakt met rijst

met frisse salade en Nước chấm-dressing
Aziatische fusionsalade met gekruid kipgehakt

Aziatische fusionsalade met gekruid kipgehakt

met udonnoedels, pinda's en verse koriander
Pasta met Zweedse-stijl gehaktballetjes in roomsaus

Pasta met Zweedse-stijl gehaktballetjes in roomsaus

met broccoli, kaas en gomasio
Kip met harissa en geroosterde bloemkool

Kip met harissa en geroosterde bloemkool

met aardappel en sperziebonen
Gepaneerde kabeljauw met geroosterde groenten

Gepaneerde kabeljauw met geroosterde groenten

en knoflook-gemberrijst en furikake
Groene curry met kip

Groene curry met kip

met broccoli, wortel en bruine rijst
Gehaktballetjes met aardbei-balsamicosaus

Gehaktballetjes met aardbei-balsamicosaus

met sperziebonen en aardappelpuree
Romige orecchiette met chorizo en broccoli

Romige orecchiette met chorizo en broccoli

met pecorino en grana padano
Bulgur met spinazie en harissa

Bulgur met spinazie en harissa

met feta, geroosterde wortel en amandelen
Vegetarische lasagne met mascarpone en basilicum

Vegetarische lasagne met mascarpone en basilicum

met gegrilde courgette, wortel en geraspte kaas
Nasi goreng met zelfgemaakte kipsaté

Nasi goreng met zelfgemaakte kipsaté

met satésaus, zoetzure komkommer en kroepoek
Crispy sesam bloemkoolstukjes

Crispy sesam bloemkoolstukjes

met rijst, gember en zoet-pittige chilisaus
Krokante vegetarische burger met honing-mosterdsaus

Krokante vegetarische burger met honing-mosterdsaus

met gekaramelliseerde ui en frisse salade

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Geroosterde kippendij met paella-stijl rijst

Geroosterde kippendij met paella-stijl rijst

met peterselie, oregano en salami
Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

met gesmoorde prei en sperziebonen
Surinaamse stijl kipcurry

Surinaamse stijl kipcurry

met ei, aardappelen en sperziebonen
Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

met gefrituurde uitjes, cherrytomatensalade en verse munt
Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

met aardappeltjes, zoetzure ui en komkommer
Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumtopping

Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumtopping

met mini-romatomaten, courgette en spinazie
Veggie cheeseburger met ciabatta

Veggie cheeseburger met ciabatta

met aardappelpartjes, komkommersalade en gekaramelliseerde ui
Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

met auberginetopping en verse rozemarijn
Cheesy pizza

Cheesy pizza

pick & mix toppings: barbecuesaus, witte kaas en meer!
Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

met couscous, verse kruiden en courgette
Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

met courgette, venkel en geroosterde pompoenpitten
Hoisin-kipburger met komkommersalade

Hoisin-kipburger met komkommersalade

op een wortelbroodje met aardappelpartjes en taugé
Steak met Thaise stijl salade en pinda's

Steak met Thaise stijl salade en pinda's

met sesam-limoendressing, paarse wortel en bruine rijst
Varkenshaas met Parmigiano-witlofgratin

Varkenshaas met Parmigiano-witlofgratin

met romige mosterdsaus en tomaat-rucolasalade
Zalmfilet met mangochutney

Zalmfilet met mangochutney

met furikake-rijst, verse dille en ingelegde ui
Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

met rucola, aardappelen, tomaat en dille
Romige spinaziedahl met tofu

Romige spinaziedahl met tofu

met gouden rijst en komkommeryoghurt
Kipfilet met kruidige groentestoof

Kipfilet met kruidige groentestoof

met gedroogde abrikozen, amandelschaafsel en Midden-Oosterse kruidenmix
Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

met sperziebonen, Parmigiano Reggiano en spinazie
Kipfilet in hollandaisesaus

Kipfilet in hollandaisesaus

met sperziebonen en gebakken rozemarijnkrieltjes