Rillette van gerookte zalm

Rillette van gerookte zalm

Allergens:
Fish
•Mustard
•Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

75 g

Hot smoked salmon flakes

(Contains Fish)

¼ piece

Lemon

5 g

Fresh chives

(May be present Celery)

25 g

Mayonnaise

(Contains Mustard, Egg)

½ piece

Onion

½ piece

[Persian] cucumber

Not included in your delivery

1 tablespoon

White wine vinegar

to taste

Salt and pepper

½ teaspoon

Sugar

Nutrition Values

Energy (kJ)1461 kJ
Calories349 kcal
Fat27.3 g
Saturated Fat3.1 g
Carbohydrate7.9 g
Sugar6.2 g
Dietary Fiber1.8 g
Protein18 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Snijd de ctiroen in kwarten. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en vervolgens nogmaals door de lengte in kwarten. Snijd vervolgens in dunne plakken. Meng in een kom per persoon: 1 el wittewijnazijn, 1/2 tl citroensap en 1/2 tl suiker. Voeg de komkommer toe, meng goed door en laat minstens 10 minuten intrekken.



2

Snijd of knip ondertussen de bieslook fijn. Snijd de kleine rode ui zeer fijn. Meng in een kom de mayonaise, 2/3e van de bieslook en de rode ui. Voeg per persoon een 1/2 el citroensap toe. Breng op smaak met peper en zout.

3

Leg de gerookte zalmsnippers in een kom en prak fijn met een vork. Voeg 2/3e van de citroenmayonaise toe aan de zalmsnippers en meng goed.

4

Leg de zalmrillette in de vorm van een cirkel op het midden van het bord. Verdeel de zoetzure komkommer rond de rillette. Garneer met de resterende bieslook en citroenmayonaise