.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
3 stuk(s)
Pruimtomaat
63 gram
Gele cherrytomaten
90 gram
Casarecce
(Bevat Gluten Kan bevatten Soja, Eieren, Mosterd, Lupine)
1 stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Zalmfilet met huid
(Bevat Vis)
20 gram
Groene pesto
(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten)
2 el
Zwarte balsamicoazijn
1.5 el
Olijfolie
1 el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de pruimtomaat in kleine blokjes en halveer de cherrytomaten. Meng de tomaat en de cherrytomaten op een bakplaat met bakpapier met de knoflook, de zwarte balsamicoazijn en 2 el olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout en bak 15 minuten in de oven.
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel en kook de spaghetti, afgedekt, in 10 - 12 minuten beetgaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
Snijd de courgette in de breedte door de helft en dan in de lengte in dunne plakken. Snijd van de plakken vervolgens in dunne strookjes. Verhit 1 el roomboter per persoon in een koekenpan en bak de courgette 4 - 6 minuten.
Verhit de overige olijfolie in de koekenpan op hoog vuur en bak de zalmfilet 3 minuten op de huid. Verlaag het vuur en draai de zalm om. Smeer 1 tl pesto op de huid van elke zalmfilet en bak nog 1- 2 minuten op de andere kant, met de huid omhoog. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de spaghetti op de bakplaat met de tomaten. Voeg ook de rest van de pesto en de courgette toe, en meng goed.
Verdeel de spaghetti over de borden en leg de zalmfilet erop.