
Mini-hamburgers en kipsaté
met pindasaus en whiskeysaus
Gezellig avondje gourmetten? Bouw een burgertje of rijg je eigen kipsaté.
Allergenen :
Soja
•Tarwe
•Melk (inclusief lactose)
•Sesamzaad
•Mosterd
•Eieren
•Pinda's
•Sulfiet
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2 stuk(s)
Mini-hamburgerbol
(Bevat Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad Kan bevatten Gluten, Noten)
40 gram
Pikante uienchutney
60 gram
Whiskeysaus
(Bevat Mosterd, Eieren)
60 gram
Pindasaus
(Bevat Pinda's, Soja, Tarwe)
25 gram
Barbecuesaus
(Bevat Sulfiet, Mosterd)
50 gram
Kipsatéblokjes
2 stuk(s)
Kalfsburger
(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)
Benodigdheden
•Steelpan
Instructies
1
- Verhit de pindasaus vlak voor serveren in een kleine steelpan op laag vuur.
2
- Bak de mini-hamburgers en kipsaté tot ze gaar zijn.
- Serveer de kipsatéblokjes met de pindasaus.
- Beleg de mini-hamburgerbollen met de hamburgers. Serveer met de uienchutney, whiskeysaus en barbecuesaus.