Mini-hamburgers en kipsaté
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mini-hamburgers en kipsaté

Mini-hamburgers en kipsaté

met pindasaus en whiskeysaus

Gezellig avondje gourmetten? Bouw een burgertje of rijg je eigen kipsaté.

Allergenen :
Soja
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad
Mosterd
Eieren
Pinda's
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Mini-hamburgerbol

(Bevat Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad Kan bevatten Gluten, Noten)

40 gram

Pikante uienchutney

60 gram

Whiskeysaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

60 gram

Pindasaus

(Bevat Pinda's, Soja, Tarwe)

25 gram

Barbecuesaus

(Bevat Sulfiet, Mosterd)

50 gram

Kipsatéblokjes

2 stuk(s)

Kalfsburger

(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2867 kJ
Energie (kcal)685 kcal
Vetten45.3 g
waarvan verzadigd12 g
Koolhydraten39.8 g
waarvan suikers16.8 g
Vezels3.1 g
Eiwitten30.4 g
Zout2.6 g

Benodigdheden

Steelpan

Instructies

1
  • Verhit de pindasaus vlak voor serveren in een kleine steelpan op laag vuur. 
2
  • Bak de mini-hamburgers en kipsaté tot ze gaar zijn.
  • Serveer de kipsatéblokjes met de pindasaus.
  • Beleg de mini-hamburgerbollen met de hamburgers. Serveer met de uienchutney, whiskeysaus en barbecuesaus.