Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Biefstuk op een broodje is het ultieme comfort food! Met gesmolten cheddar en worcestershire sauce heb je deze steak sandwich in no-time op tafel.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
White demi-baguette
(Contains Wheat, Barley, Rye May be present Lupin, Gluten, Tree nuts, Sesame, Milk, Soy)
2 piece
Rump steak
1 piece
Romano pepper
50 g
Grated cheddar
15 milliliters
Worcestershire sauce
(Contains Gluten, Barley, Mustard, Soy)
50 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
1 tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Verhit 1/2 el zonnebloemolie in koekenpan en roerbak de rode puntpaprika 4 - 5 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Bak de demi-baguette 6 - 8 minuten in de oven.
Verhit 1/2 el olijfolie in een andere koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Dep de biefstuk droog met keukenpapier wrijf in met peper en zout. Laat de olie goed heet worden, leg dan de biefstuk in de pan en bak 1 - 3 minuten per kant (zie Tip). Blus af met de worcestershire sauce. Voeg de laatste 2 minuten de geraspte cheddar toe en dek de pan af zodat de kaas smelt. Haal de biefstuk daarna uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
Tip: Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.
Snijd de biefstuk, tegen de draad in, in dunne plakken. Halveer de baguette en besmeer beide kanten met de mayonaise. Beleg de baguette met de biefstuk en rode puntpaprika.