Koudgerookte zalm sandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koudgerookte zalm sandwich

Koudgerookte zalm sandwich

2 porties | met kruidenroomkaas, zoetzure komkommer en ui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Wie houdt er niet van de combinatie roomkaas met zalm? De komkommer en ui voegen een crunch en wat frisheid toe aan deze onweerstaanbare sandwich.

Labels:
Recept
Allergenen :
Vis
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Gerst

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis)

75 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

½ stuk(s)

Ui

2 stuk(s)

Biologisch wit rozenbroodje

(Bevat Tarwe, Gerst Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Eieren, Soja, Lupine, Gluten)

Zelf toevoegen

2 tl

Wittewijnazijn

2 tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2108 kJ
Energie (kcal)504 kcal
Vetten20.1 g
waarvan verzadigd8.9 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers6.6 g
Vezels2.5 g
Eiwitten23.5 g
Zout1.9 g

Benodigdheden

Dunschiller of kaasschaaf
Kom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de komkommer met een dunschiller of kaasschaaf in dunne linten.
  • Snijd de ui in halve ringen.
2
  • Meng in een kom de wittewijnazijn met de suiker en voeg de komkommer en ui toe.
  • Breng op smaak met zout, meng goed en zet weg tot gebruik.
  • Schep af en toe om, zodat de smaken goed intrekken.
3
  • Bak het broodje 4 - 5 minuten in de oven.
4
  • Snijd het broodje open.
  • Besmeer de onderste helft van het broodje met de kruidenroomkaas. 
  • Leg de koudgerookte zalm erop en verdeel de zoetzure komkommer en ui erover.