Boerenomelet met achterham, groenten en oude kaas
Boerenomelet met achterham, groenten en oude kaas

Boerenomelet met achterham, groenten en oude kaas

2 porties | met een bruin tarwebroodje

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze goedgevulde omelet zet je binnen no-time op tafel, met als finishing touch gesmolten kaas en verse bieslook!

Allergens:
Egg
Milk
Soy
Gluten
Wheat
Barley
Rye

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

4 piece

Egg

(Contains Egg)

4 slice

Ham

200 g

Italian vegetable mix

50 g

Grated mature cheese

(Contains Milk)

2 piece

Wholewheat bread roll

(Contains Milk, Soy, Gluten, Wheat, Barley, Rye May be present Egg, Lupin, Tree nuts, Gluten, Sesame)

10 g

Fresh chives

(May be present Celery)

1 sachet(s)

Italian seasoning

Not included in your delivery

1 tablespoon

Sunflower oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories540 kcal
Energy (kJ)2259 kJ
Fat28 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate36 g
Sugar6 g
Dietary Fiber7.26 g
Protein35 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Bowl

Cooking Steps

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

Tip: Je bakt straks 1 grote omelet voor 2 porties. Bak je liever 2 aparte omeletten? Verdeel de groentemix dan over 2 koekenpannen en doe hetzelfde met het eimengsel en de ham in de volgende stappen.

2

Kluts ondertussen de eieren in een kom. Voeg de Italiaanse kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de achterham in dunne reepjes. Snijd de bieslook fijn.

3

Bak het tarwebroodje 6 - 8 minuten in de oven. Voeg het eimengsel en de gesneden achterham toe aan de pan met groenten en laat 2 - 3 minuten afgedekt stollen (zie Tip). Voeg na 1 minuut de geraspte oude kaas toe en laat smelten.

Tip: Draai de omelet tussendoor eventueel om: zo wordt hij sneller gaar.

4

Haal de boerenomelet uit de pan en snijd in 2 stukken. Verdeel over de borden, garneer met de bieslook en serveer met het tarwebroodje.