Skip to main content
Mangosmoothie

Mangosmoothie

Met vanilleyoghurt en hennepzaad

Goedemorgen!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Mango

250 gram

Halfvolle vanille-yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

15 gram

Hennepzaad

Voedingswaarden

Energie (kJ)950 kJ
Energie (kcal)227 kcal
Vetten6 g
waarvan verzadigd1.5 g
Koolhydraten35 g
waarvan suikers34.1 g
Vezels3 g
Eiwitten7 g
Zout0.1 g

Benodigdheden

Snijplank
Fruitmesje
Dunschiller
Staafmixer of blender

Instructies

1

Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit.

2

Voeg de mango, de vanilleyoghurt en het grootste deel van het hennepzaad toe aan een blender of hoge kom en pureer tot een dikke smoothie. Voeg eventueel een scheutje water toe om de smoothie dunner te maken.

3

Verdeel de mangosmoothie over grote glazen en garneer met het overige hennepzaad.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders