Super Quick: 15 min - salmon flakes - salad or bowl - try to use EID mangoketchup
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Super Quick: 15 min - salmon flakes - salad or bowl - try to use EID mangoketchup

with corn and avocado

Allergenen :
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

75 gram

Warmgerookte zalmsnippers

(Bevat Vis)

75 gram

Witte langgraanrijst

¼ stuk(s)

Mango

½ stuk(s)

Avocado

70 gram

Mais in blik

½ zakje(s)

Zoet-pittige chilisaus

¼ stuk(s)

Limoen

1 tl

Paprikapoeder

2.5 gram

Verse munt

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

½ el

Wittewijnazijn

½ el

[Zoutarme] sojasaus

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3167 kJ
Energie (kcal)757 kcal
Vetten34.5 g
waarvan verzadigd5.2 g
Koolhydraten83.1 g
waarvan suikers17.4 g
Vezels6.5 g
Eiwitten27.1 g
Zout2.8 g

Benodigdheden

•Pan
•Kleine kom
•Kom

Instructies

1
  • Boil plenty of water in a pot or saucepan. Boil the rice for 10-12 minutes until done. Drain and set aside.
  • In the meantime peel and dice the mango and avocado.
  • Finely chop the mint.
  • Cut half of the lime into wedges and juice the rest into a small bowl.
2
  • In a bowl, add the salmon flakes, white wine vinegar, and paprika powder. Mix well and season to taste with salt and pepper.
3
  • In another bowl mix the mango with the avocado and corn. Season to taste with salt and pepper and limejuice.
  • In a small bowl, mix the mayonnaise with the sweet chili sauce.
4
  • Serve the rice in a bowl, drizzle the soy on top.
  • Serve with the salmon and salsa.
  • Top with a drizzle of the sweet chili mayonnaise and garnish with the mint and remaining lime wedge.