Poke bowl with shrimp and ponzu mayo
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Poke bowl with shrimp and ponzu mayo

with cucumber, rainbow slaw and radish

Ponzu is de Japanse benaming voor een saus gemaakt door mirin (Japanse rijstwijn) samen met rijstazijn en zeewier te laten sudderen op een laag vuur.

Allergenen :
Soja
•Sulfiet
•Tarwe
•Schaaldieren
•Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

10 gram

Ponzu

(Bevat Soja, Sulfiet, Tarwe)

75 gram

Sushirijst

80 gram

Garnalen

(Bevat Schaaldieren)

½ stuk(s)

[Mini-]komkommer

50 gram

Wittekool en wortel

5 ml

Sesamolie

(Bevat Sesamzaad)

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Mango

½ zakje(s)

Gomasio

(Bevat Sesamzaad)

Zelf toevoegen

175 ml

Water

1 el

Wittewijnazijn

½ tl

Suiker

½ el

[Plantaardige] roomboter

1 el

[Plantaardige] mayonaise

½ el

[Zoutarme] sojasaus

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2898 kJ
Energie (kcal)693 kcal
Vetten29.5 g
waarvan verzadigd7.2 g
Koolhydraten83.3 g
waarvan suikers22.5 g
Vezels4.6 g
Eiwitten20.1 g
Zout3 g

Benodigdheden

•Pan met deksel
•Koekenpan
•Kleine kom

Instructies

1
2
3
4