Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
90 gram
Gigli
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Lupine, Eieren, Mosterd)
125 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Broccoli
10 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))
7.5 ml
Basilicumcrème
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in blokjes.
Meng in een ovenschaal de cherrytomaten met de broccoli, ui en knoflook en 1/2 el olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout. Maak ruimte in het midden van de ovenschaal en schep hier de kruidenroomkaas in. Bak de groenten en roomkaas 25 - 30 minuten in de oven.
Kook ruim water in een pan met deksel voor de pasta en kook, afgedekt, 8 - 10 minuten. Bewaar een klein beetje kookvocht en giet daarna af. Laat zonder deksel uitstomen.
Voeg de pasta bij de ovenschaal en meng alles goed doorelkaar. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe als de pasta droog lijkt.
Verdeel de pasta over diepe borden en garneer met de basilicumcréme en grana padano vlokken.