Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
¼ stuk(s)
Courgette
30 gram
Champignons
¼ stuk(s)
Rode puntpaprika
0.17 zakje(s)
BBQ-rub
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
Halveer de courgette in de lengte en snijd in repen. Snijd vervolgens in kleine blokjes. Snijd de puntpaprika in reepjes. Snijd de champignons in dunne plakjes.
Meng in een grote kom per persoon: 1/2 tl BBQ rub (s) en 1/2 el olijfolie. Voeg de groenten toe aan de kruidenolie in de kom en meng goed door. Breng op smaak met peper en zout.
Tip: De BBQ rub is een beetje pittig. Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder, of houd een schaaltje groenten zonder kruiden apart.
Bak de groenten in het pannetje tot ze gaar zijn.