Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Tarwe)
1 stuk(s)
Knoflookteen
4 plak(ken)
Achterham
200 gram
Groentemix met wittekool
(Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
20 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
¾ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Ei is, naast vette vis, een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.