Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Tarwe)
1 stuk(s)
Knoflookteen
4 plak(ken)
Achterham
200 gram
Groentemix met wittekool
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
20 ml
Ketjap manis
(Bevat: Tarwe, Soja)
¾ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Ei is, naast vette vis, een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.