Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Ga deze keer eens voor de frisse combinatie zalm en kappertjes.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat: Tarwe)
120 gram
Koudgerookte zalm
(Bevat: Vis)
100 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Kappertjes
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Citroen
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.
Snijd de ui in halve ringen. Besmeer de flammkuchen met de zure room, maar houd 1 el apart voor de garnering. Beleg de flammkuchen met de ui en kappertjes. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Snijd de citroen in partjes.
Snijd de flammkuchen in stukken. Beleg met de gerookte zalm en verdeel de overige zure room erover. Serveer de citroenpartjes ernaast.