Skip to main content
Flammkuchen met gerookte zalm

Flammkuchen met gerookte zalm

2 porties | met kappertjes

4.3
(61)

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Ga deze keer eens voor de frisse combinatie zalm en kappertjes.

Tags:
Recipe
Allergens:
Tarwe
Vis
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total15 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Flammekueche

(Contains: Tarwe)

120 g

Smoked salmon

(Contains: Vis)

100 g

Organic sour cream

(Contains: Melk (inclusief lactose))

20 g

Capers

1 piece

Onion

1 piece

Lemon

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories421 kcal
Energy (kJ)1763 kJ
Fat13.9 g
Saturated Fat4.9 g
Carbohydrate50 g
Sugar3.6 g
Dietary Fiber2.2 g
Protein22.7 g
Salt2.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.

2

Snijd de ui in halve ringen. Besmeer de flammkuchen met de zure room, maar houd 1 el apart voor de garnering. Beleg de flammkuchen met de ui en kappertjes. Breng op smaak met peper en zout.

3

Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Snijd de citroen in partjes.

4

Snijd de flammkuchen in stukken. Beleg met de gerookte zalm en verdeel de overige zure room erover. Serveer de citroenpartjes ernaast. 

This week's must-try HelloFresh recipes