topBanner
Bladerdeegtaartje met slagroom

Bladerdeegtaartje met slagroom

Met sinaasappel en kokosrasp

Lees meer

Is het een dessert of is het een gebakje? Wanneer je dit taartje ook eet, genieten wordt het sowieso! Heerlijk romig en bovendien zo klaar dankzij het voorgebakken bladerdeegbakje.

Allergenen :Melk (inclusief lactose)Glutenbevattende granenLupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

1 stuk(s)

Handsinaasappel

200 ml

Slagroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Bladerdeekbakje

(BevatMelk (inclusief lactose), Glutenbevattende granen, Lupine)

10 gram

Kokosrasp

Zelf toevoegen

3 el

Fijne kristalsuiker

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3004 kJ
Energie (kcal)718 kcal
Vetten51.0 g
waarvan verzadigd34.1 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers32.6 g
Vezels2 g
Eiwitten7 g
Zout0.4 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Staafmixer
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Snijd de bovenkant en de onderkant van de sinaasappel. Zet de sinaasappel rechtop en snijd met het mes van boven naar beneden de schil eraf. Snijd de sinaasappel vervolgens in plakken.

2

Klop met een staafmixer in een ruime kom de slagroom op met de suiker. Zorg dat de slagroom lekker lobbig, maar niet te slap is.

3

Schep de slagroom in de bladerdeegbakjes. Leg de sinaasappelplakken erop en garneer met de kokosrasp.