Met dit recept tover je 415 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
120 gram
Hertenbiefstuk
100 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Pastinaak
1 stuk(s)
Sjalot
150 gram
Spruiten
(Bevat: Selderij)
½ stuk(s)
Witlof
50 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
20 gram
Cranberrychutney
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
1 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Mosterd
0.17 stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
10 ml
Water
naar smaak
Peper en zout