Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Spitskool
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 ml
Slagroom
20 gram
Parmigiano Reggiano DOP
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
75 gram
Spruiten
65 gram
Babyspinazie
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
½ stuk(s)
Handsinaasappel
¼ stuk(s)
Granaatappel
½ zakje(s)
Geel mosterdzaad
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
10 gram
Gezouten amandelen
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Olijfolie
½ tl
Mosterd
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Extra vierge olijfolie
1.5 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Did you know... Brussels sprouts are high in vitamin C, iron (for healthy energy levels), vitamin E (for a strong immune system) and fibre (to keep your gut healthy).
Tip: if you'd like the sauce to be less liquid, mix per person 0.5 tsp cornstarch with 0.5 tbsp water and mix it into the sauce.