Skip to main content
Romige kaasfonduedip met hertengehaktballetjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Romige kaasfonduedip met hertengehaktballetjes

Romige kaasfonduedip met hertengehaktballetjes

met broccolini in ontbijtspek en crudités

Met dit recept tover je 318 gram groenten per portie op je bord.

Labels:
Extra groente
Eiwitrijk
-30% koolhydraten
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Bloemkoolroosjes

100 gram

Bimi broccoli

2 plak(ken)

Ontbijtspek

½ stuk(s)

Witlof

⅓ stuk(s)

Paarse wortel

120 gram

Hertengehaktballetjes Provençaals

1 snufje

Nootmuskaat

100 ml

Slagroom

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte oude Goudse kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

¼ el

[Plantaardige] roomboter

¼ stuk(s)

Zoutarm kippenbouillonblokje

½ tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3395 kJ
Energie (kcal)811 kcal
Vetten72.4 g
waarvan verzadigd43 g
Koolhydraten11.9 g
waarvan suikers5.7 g
Vezels7.3 g
Eiwitten24.1 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

Pan
Vergiet
Bakplaat met bakpapier
Kleine steelpan
Koekenpan

Instructies

Koken
1
  • Verwarm de oven voor op 210 graden. Breng ruim water aan de kook in een pan voor de groenten. 
  • Snijd de onderkant van de stronken witlof en haal de bladeren los. Halveer de wortel in de lengte en snijd in reepjes van 5 cm lang. 
  • Halveer de grote bloemkoolroosjes. Halveer eventueel de dikkere stronken broccolini in de lengte.
  • Kook de bloemkool en broccolini 30 seconde in de pan. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
Roosteren
2
  • Wikkel het ontbijtspek om de stelen van de broccolini en verdeel de broccolini met spek aan één kant over een bakplaat met bakpapier.
  • Besprenkel met de helft van de olijfolie. Breng op smaak met peper en  zout. Rooster de broccolini met spek 4 minuten in de oven.
  • Verdeel de bloemkool naast de broccolini over de bakplaat met bakpapier en rooster de bloemkool en broccolini nog 9 - 11 minuten in de oven.
Kaasfonduedip maken
3
  • Verhit de roomboter in een steelpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de room toe en breng aan de kook. Verkruimel het bouillonblokje boven de steelpan.
  • Laat 2 - 4 minuten inkoken op laag vuur.
  • Voeg de mosterd toe aan de pan samen met beide kazen. Rasp nootmuskaat boven de pan naar smaak. Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Verhit de andere helft van de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de hertengehaktballetjes 3 - 5 minuten.
  • Verdeel de kaasfonduedip over 1 bakje per persoon.
  • Plaats de bakjes in het midden van de borden en verdeel de groenten en de hertengehaktballetjes eromheen.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Varkensworst in kerriesaus met gefrituurde uitjes

Varkensworst in kerriesaus met gefrituurde uitjes

met cheesy aardappelpuree en sperziebonen
Romige farfalle met aubergine en kipfilet

Romige farfalle met aubergine en kipfilet

en voor ouders: peterselie en kalamata-olijven
Romige conchiglie met rundergehakt

Romige conchiglie met rundergehakt

kies en mix toppings: ontbijtspek, mozzarella, basilicum en meer!
Geitenkaas op linzensalade met cranberrydressing

Geitenkaas op linzensalade met cranberrydressing

met gezouten amandelen, zoetzure ui en geroosterde zoete aardappel
Romige cheesecake met passievruchtsaus

Romige cheesecake met passievruchtsaus

met speculaascrumble, pistachenoten en sinaasappel
Hertengehaktballetjes met witte kaas

Hertengehaktballetjes met witte kaas

met gembercouscous, groenten en peterselie
Romige mafaldine met kip

Romige mafaldine met kip

met cherrytomaten, Siciliaanse kruiden en peterselie
Sweet & sticky kerriegarnalen met mafaldine

Sweet & sticky kerriegarnalen met mafaldine

met dragon, citroen en romige courgettesaus
Philly cheesesteak met loaded frieten

Philly cheesesteak met loaded frieten

met zoetzure ui, piri-pirikruiden en paprika
Luxe noedelsalade met garnalen en broccolini

Luxe noedelsalade met garnalen en broccolini

met vis, sticky sinaasappelsaus en pinda's
Hertengehaktballetjes als extra

Hertengehaktballetjes als extra

200 g | 2 porties
Mozzarella-knoflookbrood als extra

Mozzarella-knoflookbrood als extra

Bijgerecht | met huisgemaakte peterselie-knoflookboter
Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

met sperziebonen en aardappelpartjes
Gegratineerde kabeljauw met verse kruiden

Gegratineerde kabeljauw met verse kruiden

met cheesy pankotopping en appel-walnootsalade
Ontbijspek als extra

Ontbijspek als extra

50 g | 2 porties
Quiche met meiraap, prei en ontbijtspek

Quiche met meiraap, prei en ontbijtspek

met Goudse kaas en bieslook
Spaghetti al limone met pankotopping

Spaghetti al limone met pankotopping

met spruiten en courgette
Platbroodpizza met kip en puntpaprika

Platbroodpizza met kip en puntpaprika

met rucolasalade met basilicum-balsamicodressing
Cottage pie met kaas, kerrie en bieslook

Cottage pie met kaas, kerrie en bieslook

met gehakt, spitskool en appel

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Wraps met veggie döner kebab en feta

Wraps met veggie döner kebab en feta

met Griekse kruiden, knoflookmayo en salade
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini, pittige gebakken rijst en srirachamayo
Orzo met rozemarijn-amandelen en geitenkaas

Orzo met rozemarijn-amandelen en geitenkaas

met Provençaalse groenten en Italiaanse kruiden
Romige rigatoni met kip

Romige rigatoni met kip

met zongedroogde tomaten en Parmigiano Reggiano
Cheesy chili sin carne met sweet chili tortillachips

Cheesy chili sin carne met sweet chili tortillachips

met zoet-pittige chilisaus, limoen en mais
Romige kip casarecce

Romige kip casarecce

met courgette en zongedroogde tomaten
Biefstukreepjes met yoghurtsaus

Biefstukreepjes met yoghurtsaus

met bulgur, aubergine en verse dille
Orecchiette met knoflookgarnalen en puntpaprika

Orecchiette met knoflookgarnalen en puntpaprika

en voor ouders: witte kaas, rucola en peterselie
Griekse stijl pita's met vis en frisse komkommeryoghurt

Griekse stijl pita's met vis en frisse komkommeryoghurt

met olijven, sla en tomaten
Tofu met kurkuma en romige kokoscurry

Tofu met kurkuma en romige kokoscurry

met knoflookrijst, spinazie en rode peper
Spaghetti puttanesca met kappertjes

Spaghetti puttanesca met kappertjes

met tonijn, olijven, peterselie en Siciliaanse kruiden
Pita's met BBQ-kip en komkommer-koolsla

Pita's met BBQ-kip en komkommer-koolsla

met verse kruiden, gebakken ui en tomaat
Varkenshaas in mosterdroomsaus

Varkenshaas in mosterdroomsaus

met sperziebonen, peterselie, gele wortel en aardappelen
Steak met Parmigiano Reggiano en rucola

Steak met Parmigiano Reggiano en rucola

met citroenspruitjes, courgette en uienjus
Mediterraanse stijl pasta met tonijn, feta en rucola

Mediterraanse stijl pasta met tonijn, feta en rucola

met paprikapesto en kalamata-olijven
Cottage pie met kaas, kerrie en bieslook

Cottage pie met kaas, kerrie en bieslook

met gehakt, spitskool en appel
Mediterraanse stijl bowl met kip en gele rijst

Mediterraanse stijl bowl met kip en gele rijst

kies en mix toppings: citroen-yoghurtsaus, peterselie, tomaat en meer!
Aziatisch geïnspireerde stamppot

Aziatisch geïnspireerde stamppot

met spitskool, kokosmelk en gekookt ei
Aziatische stir-fry met bulgogi-gehaktballetjes en pinda's

Aziatische stir-fry met bulgogi-gehaktballetjes en pinda's

met rijst, paksoi, spitskool en citroen
Plantaardige visburger Thaise stijl

Plantaardige visburger Thaise stijl

op een wortelbroodje met krieltjessalade